سیکل قاعدگی شما برای اقدام به بارداری
سیکل قاعدگی
این فیلم درباره سیکل قاعدگی شما است که میتوانید در دو دقیقه به طور کامل با آن آشنا شوید.
اگر شما در مرحله اقدام به بارداری به سر میبرید، خوبه که بدونید در چه روزهایی، تخمک گذاری انجام میشه.
خیلی از حالات شما در سیکل ماهانه، طبیعی است و به سبب فعل و انفعالات بدن شما صورت میگیرد.
اگر تاکنون تقویمی برای سیکل قاعدگی تون تهیه نکردید، بهتره که شروع کنید.
لازم است که بدانید
هر سیکل قاعدگی، با سیکل قاعدگی دیگر فرق میکند. با شروع پریود به دلیل آن که ترشح هورمون استروژن در بدن شما پیدا میکند، خسته و بی حوصله میشوید. بعد از حدود سه تا پنج روز از شروع پریودتان که گذشت، مجدد به حالت اولیه باز میگردید. حتی شادابتر میشوید.
همانطور که در مقاله تخمک گذاری به طور کامل شرح دادیم، پس از آن که تخمک بارور شده از تخمدان شما آزادشد، آمادهاست تا لقاح پیدا کند. این به طور دقیق بین روزهای ۱۲ تا ۱۶ دوره عادت ماهیانه شما رخ میدهد. اگر در این مدت لقاح انجام شد و موفقیت آمیز بود، سلول تخم ایجاد گشته و در پی آن، جنین حاصل میشود. در غیر این صورت، دیواره رحم شروع به ریزش میکند. این دیواره در واقع گهوارهای است که رحم برای ریزدونه شما میسازد. هنگامی که بارداری صورت نگیرد، دیواره فرو میریزد. برای حساب کردن سیکل قاعدگی، باید از روز اول خونریزی قبلی تا روز اول خونریزی بعدی خود را حساب کنید. برای بعضی از خانمها، این دوره ۲۸ روزه، ۳۰ روزه و یا حتی بیشتر و کمتر است.
مشاهده دوره زایمان برای شما که قصد بارداری دارید توصیه میشه، چون به شما کمک می کنه تا با روند زایمان آشنا بشید و یک زایمان با خاطره قشنگ داشته باشید. برای مشاهده دوره روی عکس زیر کلیک کنید
درباره زهرا نوایی
من زهرا نوایی یکی از بنیان گذاران ریزدونه هستم که از سن 15 سالگی با بچههای بسیاری، از شیرخواره گرفته تا خردسال و نوجوان به عنوان همیار در مراکز مختلف بهزیستی کار کردهام. از همان سالها به نوعی مادر معنوی بچههای بهزیستی بودهام و همین امر باعث شد تا به عمق تضادهای تربیتی بچهها پی ببرم. کار با انواع روانشناسان در مراکز مختلف بهزیستی از یک سو و علاقهمندی به بچهها از سمتی دیگر، این نیاز را در درونم ایجاد کرد که تلاش کنم تا هیچ پدر و مادری، بچه ای را بدون فکر و برنامه به دنیا نیاورد و نیاز به آموزش دیدن را پیش از بچهدار شدن در والدین جا بیاندازم. در کنار تمام این تجربیات، علاقه من به تحقیق و پژوهش در این حوزه و میل به نویسندگی، من را ترغیب به نوشتن در سایت ریزدونه کرد.
سایر نوشته های زهرا نوایی
دیدگاهتان را بنویسید